Vores baner

Her kan du booke baner (Du skal være medlem for at booke baner i Tølløse Tennisklub).

Vi har også en boldkanon, som kan bookes via bookingsystemet. Den kan man bruge, hvis man tegner abonnement til 200 kroner for en sæson. Ellers koster det 25 kroner pr. gang. Betal på mobilepay 782907, mrk. "boldkanon".

Banebooking

I Tølløse Tennisklub har vi 5 dejlige grusbaner som vi er meget glade for og stolte af.
Men banerne holder ikke sig selv, så det er meget vigtigt, at vi passer godt på dem.

Vi vil, som foregående år bestræbe os på, at holde banerne så gode som mulig. Det betyder at alle spillere må yde en indsats. Især den første måned, hvor ba­nerne er ret bløde, er det vigtigt at jævne huller samt skrabe grus til linierne. Vand grundigt, det bedste resultat fås ved at vande med håndspreder.

En times bookning er lig med 50 min. tennisspil og 10 min. banepleje. Især april og maj måned.

Brug altid korrekte tennissko, ikke for dybe riller i sålen, som kan skade banen.

Start med at feje linjer og vande hele banen, dog ikke hvis den er våd. Det kan være nødvendigt at vande banen flere gange, under en kamp, hvis det blæser og er tørt.

Reparerer altid huller i banen med det samme.

Når du er færdig med at spille bruges skraberen. Hvis banen er meget blød, bru­ges træ siden af skraberen. Til sidst fejer du banen stiller redskaberne på plads. (Redskaberne må ikke ligge ned)

Læs i øvrigt vejledningen der er sat på dørene ind til banerne.

Husk at efterlade alt på banerne, klubbens udendørs arealer og klubhus i samme stand som du gerne selv vil finde det i.

Sidste m/k der forlader klubben slukker og låser klubhus.

 Lysanlæg

Du kan sagtens spille, når det er mørkt. På bane 1 og 2 er der lys. Lamperne tændes i den lille boks på væggen på hallen. Du skal bruge din nøgle. Drej først nøglen den ene vej og derefter cylinderen den anden vej og tænd på knappen i boksen. HUSK at slukke, når du er færdig på banenerne.

Baneudvalget  
Baneformand Kurt Sabransky, 24820058, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Baneudvalg: Claus Bjerregaard, Bent Larsen, Jesper K Thomsen og Kurt Sabransky 

På gensyn på banerne.

Der skal ikke så meget til at holde banerne i god stand, hvis vi alle gør en indsats.

Reservationsregler

Reservation af en bane sker for en time ad gangen i reservationsbogen i klubhuset.

Du må højest reservere 8 dage frem. Den dag du reserverer en bane tæller som første dag. Reservationen er kun gyldig, når der står 2 medlemmers navne med både for- og efternavn. Der gælder dog en særlig regel, hvis du har en gæstespiller med.

Du kan først reservere en ny time, når du har spillet den reserverede time.

Du mister retten til banen, hvis du ikke har taget den i brug senest 10 min. efter spilletidspunktes start. Hvis du ikke kan bruge din time, så slet den hurtigst muligt i bookingsystemet. Hvis du ikke har logget dig på, da du bookede, så skriv til Britt, Jonas KT eller Jesper KT fra bestyrelsen, så sletter vi din booking.

Bestyrelsen kan til klubformål reservere længere frem end 8 dage. Det samme er tilfældet med holdkampe, som på hverdagsaftener skal reserveres med egne navne. (D.v.s. alle navne på hjemmeholdsspillerne – du kan så ikke bruge dit navn, før holdkampen er spillet). Vær opmærksom på, at en holdkamp kan trække ud over den reserverede tid og skal spilles færdig. Du må max spille på 2 hold.

Juniorer må ikke reservere baner efter kl. 18 på hverdage (man. – fre.), med mindre andet er aftalt med bestyrelsen. Står en bane tom må juniorerne gerne bruge den.

Gæstespillere kan spille med. Dog højst 5 gange samme år. Der skal altid stå eget medlemsnavn og ”gæst” i bookingsystemet, når du har en gæst med. Det koster 45 kr. pr. gæst. Betaling på mobilepay 782907. 

Med venlig hilsen
Tølløse Tennis Klub