Vores baner

I Tølløse Tennisklub har vi 5 dejlige grusbaner som vi er meget glade for og stolte af.
Men banerne holder ikke sig selv, så det er meget vigtigt, at vi passer godt på dem.

Vi vil, som foregående år bestræbe os på, at holde banerne så gode som mulig. Det betyder at alle spillere må yde en indsats. Især den første måned, hvor ba­nerne er ret bløde, er det vigtigt at jævne huller samt skrabe grus til linierne. Vand grundigt, det bedste resultat fås ved at vande med håndspreder.

En times bookning er lig med 50 min. tennisspil og 10 min. banepleje. Især april og maj måned.

Brug altid korrekte tennissko, ikke for dybe riller i sålen, som kan skade banen.

Start med at feje linjer og vande hele banen, dog ikke hvis den er våd. Det kan være nødvendigt at vande banen flere gange, under en kamp, hvis det blæser og er tørt.

Reparerer altid huller i banen med det samme.

Når du er færdig med at spille bruges skraberen. Hvis banen er meget blød, bru­ges træ siden af skraberen. Til sidst fejer du banen stiller redskaberne på plads. (Redskaberne må ikke ligge ned)

Læs i øvrigt vejledningen der er sat på dørene ind til banerne.

Husk at efterlade alt på banerne, klubbens udendørs arealer og klubhus i samme stand som du gerne selv vil finde det i.

Sidste m/k der forlader klubben slukker og låser klubhus.

 Lysanlæg

Du kan sagtens spille, når det er mørkt. På bane 1 og 2 er der lys. Lamperne tændes i den lille boks på væggen på hallen. Du skal bruge din nøgle. Drej først nøglen den ene vej og derefter cylinderen den anden vej og tænd på knappen i boksen. HUSK at slukke, når du er færdig på banenerne.

Baneudvalg 2018  
Baneformand Jacob Grande, 31433443, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Baneudvalg: Jacob Grande, Arne Vind Olsen, Nicolas Munksø, Ole Madsen, Mogens Andreasen, Henning Hof, Jørn Thygesen, Jørgen Hansen og Kurt Sabransky 

På gensyn på banerne.

Der skal ikke så meget til at holde banerne i god stand, hvis vi alle gør en indsats.