Så nærmer sæsonstarten sig. Søndag den 29. april kl. 10 har vi baneåbning, hvor sæsonen skydes i gang. Her er både nye og gamle medlemmer, familie og venner velkomne. Vi hygger og spiller og tager godt imod nye medlemmer. 

Og der er masser af tilbud fra 1. maj. 

Allerede tirsdag den 1. maj og torsdag den 3. maj kl. 16.15 begynder juniortræningen. Nye medlemmer får en ketcher, som de kan beholde, når du melder sig ind. De nye vil skulle træne kl. 16.15, de øvede kl. 17.15. Ring eller skriv til Christian Sahl, hvis du er ny og ønsker at træne med: telefon 52405354.

Tirsdag den 1. maj kl. 19-21 og hver tirsdag er der seniortræning for tilmeldte med Martin Sommer.

Onsdag den 2. maj kl. 18.30 har vi første onsdagsturnering med doubler og mixdoubler for lettere øvede og øvede. Kom frisk, det koster 10 kr.

Lørdag den 5. maj kl. 14-17 åbner vi klubben op for nye og gamle medlemmer i anledning af Tennissportens dag. Er du ny og har lyst til at spille, så duk op på Sportsvej 4 ved Tølløsehallen. Vi står klar med ketchere og forfriskninger og tager imod dig. 

Søndag den 6.maj kl. 15-17 har vi ugens drop-in, hvor nye og gamle, unge og ældre mødes og spiller og leger. 

Mandag den 7. maj kl. 19-21 er første gang med begyndertræning og voksenintroduktion. Alle nye og gamle spillere kan bare dukke op. Det er gratis at komme og træne med 3-4 gange. Og melder du dig ind, kan du beholde den ketcher, du får, når du kommer første gang.