Så er vi ved at være tilbage fra ferie, og der er igen fuld gang i klubben.

Og har du glemt hvor klubben ligger, så er det faktisk blevet nemmere at finde vej. Det kan vi takke Bent, Claus, Rene, Nicolas m.fl. for. De har nemlig sørget for, at vi har fået et flot nyt banner op foran klubben.

Juniortræningen er i gang igen, begyndertræningen har ikke holdt pause, og der har været god tilslutning hele sommeren. Det samme må siges om både drop-in om søndagen og onsdagsturneringen, som ofte har ligget oppe omkring 20 deltagere.

Fra næste uge er der igen seniortræning tirsdag.

Lørdag den 25. august afvikler vi årets klubmesterskaber og afholder den årlige onsdagsturneringsfest med spisning. Der kommer opslag i klubhuset, men der vil være aktiviteter fra om eftermiddagen til sent. Tilmelding til spisning og festen vil hænge i klubhuset. Det er gratis for deltagere i onsdagsturneringen, men koster 100 kr. for andre deltagere (50 kr. for børn).

Søndag den 26. august afvikler vi i Tølløse Head & DTF Motionist Event fra kl. 10-14. Her kan nye og gamle spille møde op og få træning af klubbens trænere samt trænere fra DTF og SLTU. Kl. 10-12.30 for nuværende spiller og 12.30-14 for nye spillere. Tilmelding til Daniel Mølgaard Nielsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at se dig til nogle af de mange aktiviteter og arrangementer.