Støt vores nye padelbaner i Tølløse

Hjælp os med at gøre drømmen om padelbaner i Tølløse til virkelighed: Bliv sponsor!

Tølløse Tennis Klub har gennem det seneste år arbejdet for at bringe padelsporten til vores dejlige by! Padelsporten oplever lige nu stor fremgang både i Danmark og internationalt. Det er den hurtigst voksende sportsgren i verden!

Padelprojekt i Tølløse
Tegning af det planlagte padelanlæg ved hallen og tennisklubben

Tølløse Tennisklub ser store fordele ved et kommende padelanlæg i Tølløse:

  • Først og fremmest at vi kan tilbyde den populære sport til lokalområdets borgere.

  • Samtidig vil banerne være godt nyt for hele sportsområdet omkring Tølløse Hallen. Placeringen af et padelanlæg i hjørnet op mod tennisklubben vil forvandle den triste parkeringsplads til en inspirerende aktivitetsplads, hvor der vil være aktivitet og lys langt ind i efteråret. Banerne kan bruges stort set hele året og vil kunne skabe aktivitet i området hen over vinterhalvåret.

Håbet er at etablere to baner med lys i løbet af 2022. Læs mere om projektet længere nede på siden.

 Padelbaner i Tølløse
View ud over padel- og tennisanlægget i Tølløse

Holbæk Kommune har allerede givet et rundhåndet bidrag på 500.000 kroner, og Tølløse Tennisklub investerer selv 100.000 kroner.
Vi er i gang med at skaffe de sidste ca. 300.000 kroner bl.a. ved at søge fondsmidler. Men vi har også brug for hjælp fra lokale sponsorer, hvis vi skal nå helt i mål. Det er her, du eller din virksomhed kommer ind i billedet!

Sponsorpakker

Som virksomhed kan du støtte os på følgende måder:

Sponsorat S
5.000,- kr: Logo / navnetræk ca. 10 x 40 cm på sponsorvæg, som opstilles på området plus:

✔ 5 timers baneleje.

✔ Synlighed på www.tollosetennis.dk og vores facebookside.

Sponsorat M
10.000,- kr: Logo / navnetræk ca. 20 x 80 cm på sponsorvæg plus:

✔ 2 personlige medlemskaber (1 år) af klubben eller 15 timers baneleje.

✔ Synlighed på www.tollosetennis.dk og vores facebookside.

Sponsorat L
20.000,- kr. og op: Logo / navnetræk ca 40 x 120 cm på sponsorvæg plus: 

✔ 4 personlige medlemskaber (1 år) af klubben eller 20 timers baneleje.

✔ 1 firmaarrangement (leje af begge baner i 6 timer). 

✔ Synlighed på www.tollosetennis.dk og vores facebookside.

Bane opkaldes efter sponsor
✔ En eller begge baner navngives efter sponsor. Pris efter nærmere aftale.

Mindre donationer modtages med kyshånd og er sikret hædrende omtale og en evig plads i vores hjerter og aftenbønner.

Som privatperson får du også mulighed for at støtte ved at forudbetale kontingent eller købe en klubobligation. Nærmere info om de to muligheder kommer her på siden i en nær fremtid

Kontakt os, hvis du vil støtte. Donationer kan indbetales på Konto nr. 0521 195789

Kvittering for indbetalte beløb fremsendes efterfølgende. 

Hvis du har yderligere spørgsmål til projektet, så tøv ikke med at kontakte en af os fra TTK’s padel-udvalg:

Nicolas Munkø: 2872 8842, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , Bent Larsen: 20154190, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Jesper Knudsen: 2925 6608

Om klubben
Tølløse Tennisklub er en forening beliggende umiddelbart nord for det store parkeringsareal, der betjener Tølløsehallen på Sportsvej 1 i Tølløse.

Foreningen råder i dag over fem grusbaner og et klubhus og har ca 130 medlemmer.  Medlemstallet er stabilt, men har igennem de seneste ca. fem år oplevet en kraftigt tilvækst i juniorafdelingen. Det ser vi naturligvis som en meget positiv udvikling, da juniorafdelingen udgør det fremtidige medlemsgrundlag i klubben. 

Projektbeskrivelse
Banerne etableres på et betonfundament, som det kendes fra banerne i Mørkøv. Fundamentet har en svag hældning fra midterlinjen, så regnvand kan løbe af underlaget. Rundt om og mellem banerne etableres belægning med kantsten, samt evt. et par pullerter, som sikrer banerne mod påkørsel, og skaber sikre forhold for fodgængere og tilskuere rundt om anlægget.

Mellemrummet mellem banerne tænkes indrettes som en opholdszone med borde og bænke, som det kendes fra Mørkøv og Holbæk Sportsby. Her kan det sociale liv omkring sporten udfolde sig.

Placeringen er velegnet i flere henseender: Det afledte vand fra banerne kan optages af den allerede etablerede kloak til parkeringsarealet, der er kort afstand for tilkobling til tennisbanernes lysanlæg som sidder på Tølløse Hallens østfacade, og endelig vil banerne bidrage til synliggørelse af tennisklubbens aktiviteter allerede ved ankomsten til parkeringspladsen.

Når fundamenterne er etablerede, opsættes færdigt baneanlæg fra en anerkendt leverandør. Dette erhverves som en samlet pakke der omfatter både underlag, glas og net der omkranser banen samt lysmaster til belysning af banerne.

Det samlede baneanlæg fylder ca. 670 m2. Banerne placeres på parkeringspladsen øst for Tølløse Hallen.