Kom i gang!

Kom ned i klubben og prøv spillet, du skal blot huske sportssko som ikke har for grove riller i sålen. Ketsjer kan du låne i klubben!

Vi er i klubhuset og på grusbanerne fra maj til oktober. Om vinteren er vi i Tølløsehallen nogle udvalgte weekender. Kig i kalenderen for at se, hvilke arrangementer der er lige nu. Vi har både træning for begyndere, juniorer og seniorer og drop-in for alle.

Skulle der ikke være nogen i klubben eller ønsker du mere information inden du prøver spillet, kan du kontakte kassereren eller formanden. Telefon nr. eller mail adresser kan du finde under menupunktet: Bestyrelsen

Klubben og banerne åbner sidst i april måned (her vil der også være åbent hus), hold øje med hjemmesiden for mere herom.

Læs mere om mulighederne her.

Tølløse Tennis Klub