Onsdagsturnering

Hver onsdag aften hele sommeren mødes en del medlemmer for at spille tennis med lidt andre makkere og modstandere end sædvanligt. Er du kommet ud over det første begynder stadium og blevet ”lidt øvet”, kan du deltage. Det foregår således:

De første spillere kommer allerede kl. 18.30, mens andre lige skal have overstået aftensmaden og derfor møder lidt senere. Vi starter med at skrive navn på den fremlagte blok. Du kan købe øl og vand for en 10'er.

Herefter finder vi sammen, fire og fire. Det kan være doubler eller mixer, og så spilles der et sæt til seks. Står det 5 – 5 spilles kun yderligere et parti, så ingen kan spille mere en 11 partier. Vinderne skal sørge for at sætte en streg ud for deres navn på blokken. Det betyder, at I har et vundet point. Ved festen der afholdes i slutningen af sæsonen fejres den person med flest point, og måske er der en lille præmie. Det tæller også med, hvor mange gange, man har deltaget.

Når man har spillet en match, finder man sammen i nye hold, så vi alle kommer til at spille igen med nye makkere og modstandere. Vi synes selv, at vi er ret gode til at sørge for, at alle spiller efter tur. Når vi ikke spiller, får vi som regel en hyggelig sludder på terrassen, og der er en øl eller sodavand til at slukke tørsten. 

Sidst på sæsonen holder vi som nævnt fest, hvor der spilles tennis om eftermiddagen og holdes fælles spisning om aftenen. Læg mærke til datoen, hvor festen afholdes, det bliver bekendtgjort tidligt på sæsonen. Og står i kalenderen.

Onsdag aften er for alle seniorer, der er kommet ud over de første begynder vanskeligheder, og vi synes, at det er en god måde at komme til at spille med mange forskellige klubmedlemmer og møde nye venner. Er du junior, som nærmer sig de 18 år, og interesseret i at deltage, kan du kontakte os, så taler vi om det.

Hanne og Jan Nielsen.